Nog niet getest

  • mama van 2 meiden

    Ik heb 2 dochters van 1,5 jaar en 5 jaar,

    Met de oudste zijn wij al jaren bezig, we hebben bij pedagogen en kinderpsychologen gelopen, verschillende.. elk komen ze met dezelfde tips en dingen, die dingen helpen ECHT niet bij mijn meisje.

    De driftbuien worden erger,ze trapt deuren in, slaat ramen bijna kapot, vanaf het moment dat ze haar ogen open doet tot dat ze naar bed gaat is het strijd, om echt alles!!! ze luistert niet, is brutaal.. enz enz.

    ze is een erg druk meisje, mensen hebben wel eens gezegd, ze heeft zeker adhd ofzo? maar ik vind het heel erg, dat mensen als een kind maar druk is, dat ze dat zeggen.. ik heb er zelf dus eigelijk nooit echt over nagedacht.

    Maar nu is het de 3e keer dat ik instort, de dokter wil me aan de anti depressia stoppen, ik ben op, niemand begrijpt me, ik heb het idee dat mijn man er met z'n tweeen voro staan en ik ben bang voor de toekomst, omdat ik nu haar al niet meer aan kan…

    ik heb online test gedaan voor adhd, er kwam uit, dat ik gelijk de dokter maar moest bellen, ik heb van alles gelezen en er komen puzzelstukjes in elkaar … ik lees hier en lees sommige verhalen van ouders en begin gelijk te huilen, te herkenbaar..

    Mijn man wil het niet zien, hij denkt niet dat zij dit heeft, tenminste hij wil het niet de naam geven, omdat iedereen tegenwoordig als snel zegt mijn kind heeft adhd, herkennen jullie dit? want ik zeg dit niet om jullie aan te vallen of iets, maar mensen geven het snel die naam, terwijl er ZO veel meer bij zit.. ik wou dat ze alleen druk was, dan was het een stuk makkelijker!!

    Ze is op school met werkjes erg voor, dat gaat goed. ze wil wel alles vluchtig en gehaast doen, verder kan ze niet stil zitten of staan, beweegt altijd, kan niet op haar beurt wachten, praat overal doorheen, verstoord anderen, brutaal, driftbuien van een uur om niks, zedaagt mij heel erg uit en trietert haar kleine zusje…

    zijn dit herkenbare dingen?

    Ik heb net het jeugdriagg gemail en ik heb een afspraak bij de dokter… ik ben erg benieuwd…

  • lvlietstra

    Hallo Moeders van 2 meiden,

    Als ik je verhaal zo lees dan weet je diep in je hart wel dat het hier om ADHD gaat, niet leuk maar het is niet anders.

    Waarom probeer je niet in overleg met je huisarts te zien naar medicatie zoals bijvoorbeeld concenta (deze heeft wel een bij betaling maar is beter dan retalin)

    Retalin werkt maar een paar uur en heb je kans dat het daarna nog erger wordt.

    Dan kun je zien of het beter gaat met haar en met jezelf.

    Wat je ook nog kunt proberen is LTO3 zoek dit maar even op via internet.

    Waar je ook nog om moet denken is dat als iets NEE is het later geen JA wordt.

    Ik hoop dat je wat met mijn informatie kan en als je nog vragen hebt dan lees ik het wel.

    Linda

    Begeleider voor (jong) volwassenen met ADHD/ADD

  • LTO3

    LTO3 van oorsprong uit Canada.

    In canada wordt LTO3 al jarenlang met veelvuldig succes gebruikt bij de behandeling van AD(H)D als biologisch geneesmiddel.

    Geen bijwerkingen, 100% biologische, niet verslavend en vanaf 3 jaar.

    Kijk voor meer informatie op:

    Mijn zoon reageert er heel goed op! Goede ervaring!

    Lees ALLE informatie op mijn site.

  • Ladylee_73@hotmail.com

    Hallo mama van 2,

    Je bericht is alweer van april, ik hoop dat je iets verder bent en intussen meer adviezen hebt gekregen of hulp.

    Je verhaal is erg herkenbaar. Ik heb een zoon van inmiddels 9 met ADHD.

    Ik heb gelijk hulp ingeschakeld, omdat ik ontzettend bang was voor de toekomst en de puberteit.

    Uiteindelijk zijn we met medicatie begonnen, omdat het erg uit de hand liep en hij een gevaar voor zichzelf en andere werd. Ik ben erg tegen deze medicatie, maar zag dit als een overbrugging tot ik iets anders zou kunnen proberen.

    We hebben ipg aan huis gehad, dan kijkt een deskundige met jou mee op momenten dat jij dat wil. Ik heb daar heel veel aan gehad.

    Uiteindelijk zijn we met een dieet begonnen en heeft hij z'n medicatie niet meer nodig. We zijn er nog niet, want hij heeft nog steeds extra begeleiding nodig met de sociale vaardigheden ( spelen, communiceren enz ), daarvoor zit hij op een gespecialiseerde buitenschoolseopvang. Daar leert hij te luisteren naar anderen, op z'n beurt te wachten, met verlies omgaan en veel meer. Maar nog belangrijker ze weten daar ook hoe ze met mijn kind om moeten gaan en dat zorgt ook voor minder driftbuien en strijd.

    Groetjes Lee

  • Ladylee_73@hotmail.com

    Ik wou er nog iets aan toevoegen.

    Het is moeilijk om die stap te nemen om je kind te laten testen.

    Ik dacht er hetzelfde over, als ik hem laat testen krijgt hij een etiket op geplakt.

    Op een gegeven moment moet je iets doen, want het kind maar ook de rest van het gezin lijden hier onder.

    Als je een kind wil helpen, moet je eerst weten wat het heeft. Een kind hoort niet zoveel agressie te hebben, dat is gewoon niet goed en vreselijk voor het kind. Toen ik zoveel agressie bij mijn zoon zag , wist ik dat hij niet alleen maar een druk kind was.

    Ik ben erg benieuwd waar je op dit moment bent mama van 2 , met dit hele traject.

    Groetjes Lee